Over mij


Ik ben Heyerick Evelyne. In januari 2018 studeerde ik af aan Hogeschool Vives te Kortrijk als vroedvrouw. Zelf ben ik mama van vier schatten van kinderen. De weg om zelf kinderen te krijgen was niet gemakkelijk voor mijn man en mezelf.   Het gevoel om voor de eerste keer zwanger te zijn was dan ook on-be-schrijfelijk… ! Zoveel jaartjes later telt ons gezin nu 4 schatten van kinderen. Het is dan ook door de weg om kinderen te krijgen, het zwanger zijn, de bevalling van mijn eigen kinderen en de kraamperiode dat mijn interesse naar vroedkunde is gegroeid.

Daarnaast genoot ik ervan om mijn eigen ervaringen en kennis te delen met de mensen rondom mij. Vanuit dit gevoel ben ik gestart met de opleiding tot vroedvrouw. Dankzij de opleiding heb ik mijn kennis kunnen verruimen en daarnaast heel wat ervaringen kunnen opdoen in verschillende ziekenhuizen en bij vroedvrouwenpraktijk Eb & Vloed en La Comadrona.

Uiteindelijk heeft dit alles mij gebracht waar ik wilde staan. Namelijk, …
​een eigen praktijk uitbouwen als zelfstandige vroedvrouw. Hierbij werk ik samen met Ecobody: een praktijk voor geboorte en totaal welzijn om op die manier een ruim aanbod te kunnen aanbieden in moeder en kind zorg met professionele aandacht voor het medische aspect maar daarnaast ook het welzijn van moeder en kind.

“Want elke zwangere vrouw, mama en baby verdient enkel het beste!”

Daarnaast werk ik ook nauw samen met vroedvrouw Charlotte & Olivia die mij vervangen indien ik er eventjes tussenuit ben:

Gallerij