Bevallen! Wat nu?

Nieuw leven in huis – Proficiat!


Ben je pas bevallen? Dan is het vaak zoeken naar een nieuw evenwicht.   Thuiskomen uit het ziekenhuis kan gepaard gaan met heel wat onzekerheden en vragen. Hierbij omring ik jullie graag met de beste zorgen. Ik kom hierbij langs aan huis om jullie te begeleiden en de juiste adviezen aan te bieden. En om op al jullie vragen te antwoorden.
Hebben we elkaar nog niet gezien tijdens je zwangerschap? Ook dan kom ik met plezier langs voor de postnatale zorg. Neem zeker contact op met mij.

​De eerste 5 dagen na je bevalling zie je elke dag een vroedvrouw. Vanaf dag 6 laat ik jullie iets meer los en kan ik nog 7 keer langskomen. Ik blijf steeds bereikbaar en kom met plezier langs tot je baby 1 jaar is. Geen vraag is te gek voor mij !

Deze zorgen worden volledig terugbetaald door uw mutualiteit.

Wat kan ik betekenen voor jou?