<< Terug naar blog

MISSELIJKHEID

Geplaatst op 17 juli 2019, in Blogposts

In de eerste drie maanden van de zwangerschap hebben veel vrouwen last van misselijkheid. Dit komt door hormonale veranderingen in je lichaam.

Tips bij misselijkheid:
– Eet iets kleins (bv. crackers) voor het opstaan uit bed.
– Eet kleinere maaltijden verdeeld over de dag.
– Vermijd vet of sterk gekruid eten.
– Drink voldoende water, liefst zonder bruis.
– Doe wat vers citroensap of verse gember in je water.
– Zuig regelmatig op een pepermuntje.

Ben je ook misselijk geweest of juist niet? Deel gerust je tips met andere mama’s.

liefs vroedvrouw Evelyne

Over de auteur


Geschreven door: Evelyne Heyerick

Wie is Evelyne Heyerick? De weg om zelf kinderen te krijgen was niet gemakkelijk voor Evelyne en haar man. Het gevoel om voor de eerste keer zwanger te zijn was dan ook on-be-schrijfelijk voor haar! Zoveel jaartjes later telt Evelyne's gezin 4 schatten van kinderen. Het is dan ook door de weg om kinderen te krijgen, het zwanger zijn, de bevalling van haar eigen kinderen en de kraamperiode dat haar interesse naar vroedkunde is gegroeid. Vanuit dit gevoel is ze gestart met de opleiding tot vroedvrouw, daarnaast heeft ze heel wat ervaringen kunnen opdoen in verschillende ziekenhuizen en bij andere zelfstandige vroedvrouwen. Uiteindelijk heeft dit alles haar gebracht waar ze wilde staan. Namelijk, een eigen praktijk uitbouwen als zelfstandige vroedvrouw.